Vlooienplaag Bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296298

Bel ons direct

085 - 029 6298

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
anti vlooienmiddel

Bestaat er een goed anti vlooienmiddel?

Bent u op zoek naar een goed werkend anti vlooienmiddel? Misschien omdat u last heeft van een vlooienplaag in huis?

Hieronder leggen we u graag uit waarom een goed anti vlooienmiddel belangrijk is en wat u het beste kunt doen om vlooien te bestrijden.

Waarom een goed anti vlooienmiddel belangrijk is

Het is erg belangrijk om een goed anti vlooienmiddel te gebruiken. Vlooien brengen namelijk het grootste gedeelte van hun leven door in de omgeving waarin ze leven. De eitjes, larven en poppen bevinden zich voornamelijk in huis of in een andere geschikte omgeving.

Het last hebben van een vlooienplaag kan erg vervelend zijn en veel ongemakken opleveren. Niet alleen voor uzelf, maar eventueel ook voor uw hond, kat of andere dieren in en rondom uw woning. Het bestrijden van deze vlooienplaag is dus van belang.

Mocht u dus last hebben van vlooien op uw kat of hond, denk dan vooral ook aan de omgeving waarin het ongedierte kan leven.

Denk hierbij aan vochtige plekken, zoals in de plinten of in het tapijt. Ook kunnen ze zich verstoppen in diverse meubelen en stoffen.

De omvang van de plaag is daarom heel lastig te bepalen. Een goed werkend anti-vlooienmiddel kan je helpen om het probleem in z’n algemeen aan te pakken.

anti vlooienmiddel

Is er een geschikt anti vlooienmiddel?

Er zijn diverse vlooienmiddelen te krijgen. Niet alleen een vlooienmiddel voor uw hond of kat, maar ook voor uw huis. Maar welk middel tegen vlooien helpt nu eigenlijk echt?

Aangezien de omvang van de vlooienplaag vaak groter is dan gedacht, kunt u het probleem van jeuk en ongemak misschien wel verhelpen bij uw hond of kat met een middel tegen vlooien, maar daarmee pakt u het grote probleem niet aan.

U pakt op deze manier het probleem op zeer kleine schaal aan, terwijl de omvang van de vlooienplaag veel groter is.

U blijft op deze manier iedere keer weer last houden van nieuwe vlooien in huis. En daarbij ook uw huisdier. Een bijkomend probleem is ook dat veel vlooienmiddelen niet werken, of dat de vlooien uiteindelijk resistent worden voor het vlooienmiddel.

Door middel van deze methode worden vlooien dus wel gedood, maar u zult hierdoor nooit van de gehele vlooienplaag af komen.

Wat ik zelf kan doen om de omvang van de vlooienplaag niet te vergroten?

U kunt zelf diverse acties ondernemen om de vlooienplaag niet te vergroten. Het is niet zo dat u in staat bent het gehele probleem op te lossen, want daar heeft u een bestrijder voor nodig. Maar u kunt er wel voor zorgen dat de schade zo veel mogelijk beperkt wordt.

Denk daarbij aan heet wassen van diverse stoffen. Bijvoorbeeld kussens of andere stoffen voorwerpen waar uw kat of hond graag op ligt.

Zorg ervoor dat je goed stofzuigt. Het is lastig om bij de kleine gaatjes en kieren te komen waar de vlooien zich in schuilhouden, maar op deze manier houdt u de omgeving goed schoon. Denk hierbij ook aan het verwisselen van de stofzuigerzak.

Het is daarbij aan te raden om niet te dweilen. Vlooien houden van vochtige ruimtes, net zoals het schuilhouden tussen de plinten. Zorg er dus voor dat de ruimte droog is.

Houd de meubelen op zijn plaats. Een simpele verplaatsing van meubelen of voorwerpen, kan er al voor zorgen dat vlooien zich verder verspreiden in de ruimte.

Een anti vlooienmiddel kan wel werken om het leed van uw huisdieren tijdelijk te verlichten.

Waarom het anti vlooienmiddel van een professionele bestrijder wel werkt

Wij raden aan om in het geval van een vlooienplaag een professionele bestrijder in te schakelen. Deze maakt gebruik van vlooienmiddelen die niet in de winkel te verkrijgen zijn. En tegen dit middel zijn de vlooien niet opgewassen.

Dit middel tegen vlooien zorgt voor een hardnekkige bestrijding en aanpak. Daarbij wordt de gehele omvang van de plaag bepaald en kan deze direct in zijn totaliteit bestreden worden.

Wilt u meer weten over het bestrijden van vlooien? Of wilt u de kosten weten of misschien direct een vlooien bestrijder inschakelen? Klik dan hieronder en neem telefonisch of via het aanvraag formulier gratis en vrijblijvend contact op met een Vlooienbestrijder bij u in de buurt.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 6298, Lokaal tarief & 24/7 bij spoed bereikbaar